paralelet

Paralelet Bruksel-Tiranë

Postuar në 30 Janar, 2019 13:39

Jeta parlamentare e Brukselit e parë nga optika ime gjatë qendrimit tim në parlamentin europian dhe paralelet e hequra me parlamentarizmin shqiptar. Për vite të tëra të pluralizmit në Shqipëri, mendimi, këshillat dhe sygjerimet e Bashkimit Europian kanë qënë dhe mbeten baza nga e cila ne jemi përpjekur të ndërtojmë shtetin tonë. Politika shqiptare është munduar gjithnjë të shfaqi veten e saj më të mirë në arenën europiane, qëllim që pak herë ja ka dal ta arrijë. Nga ana tjetër Bashkimi Europian ka treguar gatishmëri për të ndihmuar vendin tonë në sfidat e veta.

Subscribe to RSS - paralelet