paolo di stefano

Mjeshtëria unike e Primo Levit

Postuar në 11 Maj, 2019 13:30

 

Një vështrim depërtues mbi veprën e Primo Levit nga filologu dhe kritiku italian, Pier Vincenzo Mengaldo. 

 

Ju Mengaldo propozoni një lexim jashtë skemave për “Nëse ky është një Njeri”(përkthyer në shqip nën titullin: A është vallë njeri?”), pra jo vetëm si çelës i dëshmisë dhe narrativës.

Subscribe to RSS - paolo di stefano