pakenaqesia

Abetarja e re politike: Mos shikoni sa e fortë është opozita, por çfarë programi ka

Postuar në 21 Maj, 2020 19:38

Gazeta “Panorama” përcjell në faqen online një intervistë të Bensik Mustafajit, ish-ministër i Jashtëm në kohën e qeverisë së Partisë Demokratike dhe aktualisht një lloj këshilltari për imazhin i kryetarit të saj, Lulzim Basha. 

Intervista ka interes sepse aty konstatohet gjykimi kritik “mbi popullin” dhe sugjerohet sei duhet analizuar opozita. 

BAROMETËR: Vetëm 750 mijë zgjedhës e vlerësojnë punën e qeverisë në përgjithësi

Postuar në 24 Nëntor, 2015 00:34

Pro qeverisë aktuale shqiptare, para dy vjetësh, votuan plot 1 milion zgjedhës (680 mijë votuan për qeverinë e mëparshme dhe rreth 480 mijë zgjedhës që banonin në Shqipëri nuk votuan fare ose votuan për parti e kandidatë jashtë koalicioneve).

Subscribe to RSS - pakenaqesia