përplasje

Video/WT1190F në kurs përplasjeje me Tokën. Askush nuk e di çfarë është

Postuar në 01 Nëntor, 2015 14:34

WT1190F është një objekt hapësinor i cili ka hyrë në kurs përplasjeje me Tokën. Mendohet se bëhet fjalë pë mbetje të misioneve kozmike të mëparëshme dhe kjo mbetje do të digjet në atmosferë, ose do të bjerë në oqeanin Indina.

Buxheti 2016 sjell përplasjet e para të vendorëve socialistë me Canin

Postuar në 17 Tetor, 2015 09:54

Transferta e pakushtëzuar e fondeve për pushtetin vendor u kundërshtua dje nga drejtuesit e majtë të Bashkive të Durrësit dhe Elbasanit duke sjellë kështu dhe përplasjet e para. “Panorama” shkruan se Vangjush Dako dhe Qazim Sejdini kanë kërkuar më shumë fonde për pushtetin vendor dhe kundërshtuan mënyrën e llogaritjes të tij. Shkak është pasi kriteri bazë për ndarjen e fondeve vendore do të përdoret koncepti i banorit rezident efektiv për popullsinë, sipas censusit, me 30 për qind të diferencës mes regjistrit të gjendjes civile.

Pages

Subscribe to RSS - përplasje