oshe

Akti i parë i qeverisë së re, trajton OSHEE-në si tepsinë e Ardian Çelës

Postuar në 28 Qershor, 2017 14:08

Pa kaluar as 24 orë nga mbyllja zyrtare e numërimit të votave dhe konfirmimit të PS si mazhorancë e vetme, nis ndarja e tepsisë nga timonieri fitues i zgjedhjeve, i cili kërkoi votën për të çliruar vendin nga një sistem që e shikonte qeverisjen si ndarje përfitimesh.

Nektari 6 miliardë i Bletës (më) Punëtore

Postuar në 29 Prill, 2016 14:20

"Bleta Punëtore" e vitit 2015, drejtori i OSHEE-së, Ardian Çela, po thyen rekorde në shifrat për të cilat akuzohet. Enti që ai drejton është kthyer në një makth të vërtetë për shumë qytetarë pas faturimeve që nuk “mund të shkulen më nga sistemi”, apo edhe mbifaturimeve për të cilat ka edhe protesta si ato në Lezhë. Por të bësh shtet, duhet dorë e fortë dhe Çela është një nga këta pse u bie fort atyre që nuk kanë mbrojtje. Siç ka ai. Cili është rekordi i fundit i "Bletës Punëtore", i cili mund të kthehet shumë shpejt në “një drejtor që na nxjerr bojën”, nëse ka mbetur akoma bojë kuptohet?

Subscribe to RSS - oshe