omnix albania

Çfarë u humb me ikjen e "Omnix Albania"? Dhe pse qeveria bëri Pilatin?(foto)

Postuar në 20 Shtator, 2016 19:13

Bizsnesmenë të ndryshëm shqiptarë po ndërtojnë lloj - lloj gjërash në toka të grabitura , por një projekt serioz që u paraqit nga Omnix Albania, duket se u "zu me dru", si për ta bindur libanezin Fadi Matri për mikpritjen shqiptare. Nëse i hedh një sy projektit të propozuar prej tij, ai duket shumë serioz dhe me gjasë ky është edhe shkaku pse qeveria luajti Pilatin.

Grupi Omnix Albania tërhiqet nga Shqipëria. Si mund të vijnë investitorë në një vend ku rrihesh në mes të rrugës?

Postuar në 20 Shtator, 2016 14:54

Sulmi ndaj biznesmenit libanez Fadi Mitri ka sjellë pasoja jo të vogla. Grupi Omnix Albania ka deklaruar tërheqjen nga të gjitha investimet në vendin tonë, duke hequr dorë edhe nga resorti 450 milionë dollarë që ishtë parashikuar për t’u realizuar në Gjirin e Lalëzit.

Subscribe to RSS - omnix albania