notre dame

Për Notre Dame arkitekti duhet ta qepë gojën

Postuar në 14 Nëntor, 2019 22:31

Nuk është vetëm Shqipëria e vogël dhe pak demokratike që dëshmon sesi pushteti ndërhyn ende në punët arkitektonike. Edhe Franca e Emmanuel Macronit i dëshmon deliret e ngjashme me atë që shohim me stadiumin kombëtar apo edhe Teatrin Kombëtar në Tiranë.

Flakë që riafirmuan rrënjët kristiane të Europës*

Postuar në 26 Prill, 2019 13:45

 

Video e sulmit në Paris

Postuar në 08 Qershor, 2017 11:12

Sulmi ndodhi para disa ditësh kur një person goditi me çekiç një punonjës policie në sheshin pranë Katedrales Notre Dame, duke thirrur: "Kjo është për Sirinë".

Një rast nga ShBA për të kuptuar vlerën e kasetave dhe takimeve me studentë "ekselence" që marrin tesera

Postuar në 22 Maj, 2017 12:11

Zv. Presidenti amerikan Mike Pence është përballur me në protestë simbolike të disa studentëve gjatë një ceremonie në universitetin Notre Dame në Indiana. Studentët kanë lënë sallën në shenjë proteste thuhet, për politikat e administratës amerikane për martesat brenda të njëjtit seks, imigracionin etj..

Subscribe to RSS - notre dame