njuton

Shkencëtarë indianë kundër Njuton dhe Ajnshtajn: Teori çorientuese

Postuar në 07 Janar, 2019 10:59

Ajnshtajni dhe Njutoni janë “sulmuar” sërish, kësaj radhe në Indi. Shkencëtarë indianë të mbledhur në Kongresin Indian të Shkencës, ku merrte pjesë edhe kryeministri, Narendra Modi, kanë hedhur poshtë zbulimet apo teoritë e dy fizikanëve të njohur perëndimorë, të cilat deri më sot janë pranuar përgjithësisht si të vërteta, ose si pjesë integrale e atij që quhet modeli standard i fizikës.

Subscribe to RSS - njuton