nikolin jaka

Minishengeni, një përrallë pa faturë. Jaka: Vendet e rajonit refuzojnë produktet shqiptare

Postuar në 02 Nëntor, 2019 23:26

Kryeministri i vendit vrapoi pak javë më parë në Novi Sad për të firmosur të ashtuquajturin Minishengen Ballkanik duke shpallur se “ne nuk kemi pse të presim Europën”.

"Serbia bën biznes me Kosovën, Shqipëria bën folklor"

Postuar në 17 Prill, 2018 15:13

Në panairin e biznesit “Prishtina 2018” që do të mbahet në 18-21 prill,  ajo që bie në sy është pjesëmarrja e një kompanie të vetme nga Shqipëria. Për kreun e Dhomës së Tregtisë, Tiranë, Nikolin Jaka, ky është një sinjal alarmi që duhet të bjerë në vesh të politikës së dy vendeve.

TvT

Drafti i ri i TVSH-së, Jaka: Risku në ndërtim, kalon në stanjacion dhe nuk gjeneron të ardhura

Postuar në 15 Gusht, 2015 18:34

Biznesi shqiptar ngre pikëpyetje mbi draftin e ri të rimbursimit të TVSH-së i cili u është dorëzuar grupeve të interesit nga Ministria e Financave. Aktualisht Ministria e Financave ka shpërndarë një draft udhëzim për proçedurat tatimore vetëm për grupet e interesit dhe është në fazen e mbledhjes së mendimit për të. Biznesi e kundërshton që në gjenezë ndaj dhe diskutimet rreth tij duket se do të jenë të nxehta në vjeshtë.

Subscribe to RSS - nikolin jaka