nicolas negroponte

Intervista/Nicholas Negroponte: Gati të projektojmë njerëz që do jetojnë 200 vjet

Postuar në 06 Nëntor, 2019 17:55

Ai konsiderohet një nga pionierët e teknologjisë dixhitale. Arkitekt, shkencëtar kompjuterash dhe sipërmarrës, Nicholas Negroponte, 35 vjet më parë themeloi në Institutin e Teknologjisë në Masaçusets (MIT), Media Lad ku u përpunuan ide të mëdha teknologjike që lidhen me inteligjencën artificiale dhe robotikën.

Subscribe to RSS - nicolas negroponte