ngjarja e lacit

Të jesh në dorë të kësaj policie...

Postuar në 23 Mars, 2016 17:34

Sot kanë dëshmuar në Gjykatën e Lartë efektivët e policisë që kanë qenë prezent gjatë konfliktit mes fiseve Cali e Prenga për Lagunën e Patokut. Është fjala për ngjarjen që çoi deputetin e PS-së, Armando Prenga drejt përleshjes me armë dhe arrestimin e tij. Kuptohet deri sa të lirohej sërish e sot të jetë një deputet si gjithë të tjerët në Parlamentin shqiptar.

Subscribe to RSS - ngjarja e lacit