nendetesja

Indonezi/ Nëndetësja e zhdukur gjendet e ndarë në tre pjesë

Postuar në 25 Prill, 2021 20:42

Nëndetësja e zhdukur në Indonezi u gjet e ndarë në tre pjesë në fund të detit. Lajmin e konfirmuar zyrtarët e ushtrisë dhe marinës.

"Bazuar në prova, mund të thuhet se KRI Nanggala është fundosur dhe i gjithë ekuipazhi i saj kanë vdekur", citohet nga Reuters shefi ushtarak, marshalli Hadi Tjahjanto.

Presidenti rus hedh poshtë spekullimet për mbytjen nga "jashtë" të nëndetëses "Kursk"

Postuar në 12 Mars, 2018 10:19

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka deklaruar se nëndetësja bërthamore “Kursk” u mbyt për shkak të një shpërthimi të brendshëm në zonën e silureve. Duke folur në kuadër të filmit “Putin”, presidenti rus ka rrëzuar kështu spekullimet se “Kursk”, mbytur më 12 gusht të vitit 2000, u godit nga mjete të huaja nënujëse, si nëndetësja amerikane “Memphis”, version që ka qarkulluar për disa kohë në media të ndryshme.

Subscribe to RSS - nendetesja