ndertimi ne butrint

Kompania që ndërton në Butrint, është shitur në mars te kompania AlbDesign

Postuar në 12 Tetor, 2017 12:59

Raportimi i ministres së Kulturës, Mirela Kumbaro në Komisionin e Medias dhe të Arsimit, nxori në dritë se ndërtimin rehabilitues, rikonstruktues, përshtatës etj., në Butrint e kryen kompania Hako dhe Agi Kons. Nuk dihet sesi do të veprohet më tej, por nga një raportim në Report TV, u përfol se çështja i ka kaluar prokurorisë, pasi asnjë nga kompanitë në fjalë nuk ka liçencë restaturimi.

http://www.respublica.al/2017/10/12/hako-dhe-agikons-ortak%C3%ABt-e-snac...

Ceka: "Nuk ka më njerëz që hanë salçiçet e tymosura të Mirela Kumbaros"

Postuar në 10 Tetor, 2017 20:52

Arkeologu i njohur Neritan Ceka i kërkon Prokurorisë të bllokojë punimet për ndërtimin e bar-kafesë në Parkun Kombëtar të Butrinit. Por sipas tij kjo ka pak gjasa të ndodhë pasi firma private që kryen punimet dhe projekti në fjalë ka mbështetjen e kryeministrit. 

Subscribe to RSS - ndertimi ne butrint