ndalimi i levizjes ne kembe

As lëvizje në këmbë. Ose ka frikë, ose di diçka që nuk na e thotë

Postuar në 16 Mars, 2020 14:32

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka njoftuar sot se shtrëngimet në lëvizje do të thellohen. Tashmë do të ndalohet qarkullimi i këmbësorëve pas orës 18:00 të mbrëmjes.

Duke nisur nga sot, çdo ditë në vijim pas orës 18.00 do të ndalohet edhe lëvizja me këmbë në të gjithë territorin e republikës së Shqipërisë!

Nga nesër, me urdhër të ministres së Shëndetësisë do të hyjnë në fuqi gjoba edhe për këmbësorët dhe për ata që ulen në parqe apo mjedise të tjera të hapura!

Subscribe to RSS - ndalimi i levizjes ne kembe