moro

Moro dhe Berlinguer, viktimat e një kompromisi historik*

Postuar në 11 Korrik, 2019 20:09

 

Kantautori shqiptar Ermal Meta fiton Sanremon në bashkëpunim me italianin Fabrizio Moro

Postuar në 11 Shkurt, 2018 11:22

Dyshja fitoi me 52% të votave me këngën "Nuk më keni bërë asgjë" (Non mi avete fatto niente).

 

Subscribe to RSS - moro