modele

BMW tërheq nga tregu 324 000 makina me naftë

Postuar në 08 Gusht, 2018 12:41

Kompania gjermane e automobilëve BMW njoftoi se ka tërhequr rreth 324.000 modele me naftë nga konçesionarët e saj në Evropë për të ndrequr një problem teknik i cili ka provokuar djegien e disa automjeteve të shitura në Korenë e Jugut.

Frankfurter Allgemeine Zeitung thotë se një njësi EGR në motorët me naftë BMW ka shkaktuar 27 incidente me makinat e ksaj marke në Korenë e Jugut, duke detyruar kompaninë të tërheqë nga tregu 160.000 modele dhe t’u kërkojë falje konsumatorëve

Njerëzimi në hapësirë. Modele të kolonive njerëzore në kozmos, sugjeruar nga NASA në vitet '70

Postuar në 11 Nëntor, 2015 00:03

Në vitet ’70 NASA organizi disa shkolla verore për të eksperimentuar dizenjimin e kolonive hapësinore të së ardhmes. Dhe artistët prezantuan ilustrimet e tyre. Secili me madhësinë e një qyteti kalifornian, të vetëmjaftueshëm, me gravitet artificial, disa me klimë artificiale, ku njerëzit mund të jetonin gjithë jetën e tyre. U prezantuan tre tipe kryesore: rrethor, sferë dhe cilindrik. Më poshtë fotot që janë publikuar nga NASA: 

Modelja izraelite Gal Gadot, di të jetë sensuale

Postuar në 03 Gusht, 2015 14:22
Subscribe to RSS - modele