mitro kristaq

Kristaq Mitro: “Në vitin 1985 u realizua një film artistik për Enver Hoxhën”

Postuar në 19 Prill, 2016 10:09

Kinostudio ka realizuar një film artistik mbi Enver Hoxhën në vitin 1985. Ky fakt është bërë publik nga regjizori Kristaq Mitro në rubrikën “Emocione” të shoë “E diell” në “Top Channel”. Mitro ka rrëfyer se filmi u realizua bashkë me regjizorin tjetër Ibrahim Muço dhe skenaristin Vath Koreshi.

 

Subscribe to RSS - mitro kristaq