ministrite

560 ankesa në 2017 për mosinformim nga institucionet. Konçesionet, çështja kryesore

Postuar në 04 Janar, 2018 20:55

Numri më i madh i ankesave për tu informuar në zyrën e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe mbrojtjen e të dhënave vjen për Bashkitë dhe Ministritë. Komisioneri Besnik Dervishi në një intervistë për Tema TV tha se në 2017-ën, pranë institucionit që ai drejton, mbërritën 560 ankesa.

Tema Tv

Punët nuk janë mirë as me qeverinë dhe as në PS

Postuar në 07 Dhjetor, 2015 23:28

Partia Socialiste është larg të qenit partia e dikurshme e strukturave funksionale, ku jepej llogari dhe shtroheshin çështjet për zgjiedhje me vendimmarrje kolegjiale. Deputetja e kësaj partie, Arta Dade, njëkohësisht kryetare e Komisionit Parlamentar me Jashtë, thotë në një intervistë në emisionin “5 pyetje nga Babaramo”, se kjo analizë dhe kjo kërkesë llogarie nuk po ndodh edhe kur vjen rasti për akuza të shumta nga opozita. “Është gjëja më normale që kur ka sensibilizim të opinionit publik nuk ka përse të mos ndërhyhet.

Subscribe to RSS - ministrite