ministri gjerman

Brexit, një shitshow i madh

Postuar në 02 Prill, 2019 10:42

"90% e deputetëve britanikë nuk e kanë idenë si jetojnë njerëzit e punësuar”- thotë ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Michael Roth, duke iu referuar procesit të Brexit, të cilin e perifrazoi me shprehjen një "shitshow i madh".

Merr përmasa më të mëdha skandali i vezëve të kontaminuara

Postuar në 08 Gusht, 2017 20:25

Krim e ka quajtur ministri gjerman i Bujqësisë skandalin e madh të  vezëve të kontaminuara që ka ngritur alarmin në  gjithë Evropën. Holanda, e cila është një nga vendet që ka prodhuar dhe eksportuar këto vezë ka zgjeruar kontrollet e saj dhe produkte të tjera që mund të jenë kontaminuar insekticidi fipronil.

Eksploziv me postë ministrit gjerman të Financave

Postuar në 16 Mars, 2017 12:27

Komploti i Celulave të Zjarrit ka marrë përsipër përgjegjësinë për dërgimin e paketës me eksploziv në zyrën e ministrit gjerman të Financave, Wolfgang Schauble."Ne i dërgojmë një pako bombë ministrit të Financave të Gjermanisë në kuadër të aktit të dytë të prokektit Nemesis"- shkruhet në deklaratën e organizatës. 

Subscribe to RSS - ministri gjerman