minatoret

Njoftim për protestë kundër një biznesmeni

Postuar në 25 Janar, 2020 13:36

Organizata Politike njofton sot në faqen e vet në Facebook se nesër në Tiranë do të mbahet një protestë e minatorëve të Bulqizës kundër siç thotë ajo “biznesmenit Samir Mane dhe qeveritarëve”

Pas dy muajsh rezistence në Bulqizë, minatorët vijnë nesër në Tiranë për t'u treguar oligarkut dhe qeveritarëve fuqinë e të drejtës së tyre. Ata nuk kërkojnë privilegje, por punë të sigurt dhe të dinjitetshme.

Hegjemonia e Samir Manes*

Postuar në 14 Janar, 2020 12:28

 

“Hë pse?” As se është i bukur, as se është i ditur, madje as se është i pasur. Po sepse është aq i pushtetshëm sa të ketë në dorë jetën e qindra minatorëve dhe ajrin shoqëror të miliona bashkëqytetarëve tanë; dhe të mos ngurojë ta ushtrojë këtë pushtet orë e çast. Po nis t’ju sqaroj:

Subscribe to RSS - minatoret