miliarderi

Hakmarrja e Soros? Pikëpamje se çfarë qëndron pas Paradise Papers

Postuar në 09 Nëntor, 2017 10:18

Paradise Papers, skandali që ekspozoi emra të njohur të politikës globale në mashtrime financiare dhe fshehjen e pasurive, mund të jetë nxitur nga miliarderi amerikan Xhorxh Soros, i cili në mënyrë të përsëritur ka goditur politikanët dhe figurat publike përmes burimeve të kontrolluara të medias. 

Vdekja e Kim Wall, ekzaminim psiqik për miliarderin danez

Postuar në 06 Shtator, 2017 10:43

Peter Madsen, shpikësi danez dhe pronari i nëndetëses ku u pa për herë të fundit gazetarja suedeze Kim Wall do t'i nënshtrohet një ekzaminimi psiqik pas dëshmive kontradiktore për vdekjen e 30 vjeçares. Nëse shpallet fajtor, miliardëri danez mund të dënohet nga 5 vjet deri në burgim të përjetshëm.  Para shpalljes së vendimit Gjykata ka kërkuar që 46 vjeçari t'i nënshtrohet testeve psikiatrike.

Subscribe to RSS - miliarderi