Mihail Gorbaçov

Lufta që dikur i dhamë fund dhe paqja e sotme në rrezik

Postuar në 10 Dhjetor, 2018 12:29

Ditën kur mësova për largimin e Xhorxh Bushit nga kjo botë, kujtova takimet e mia me të, ato që shënuan një pikë kthese në marrëdhënien tonë personale dhe në marrëdhëniet midis dy vendeve tona.

Subscribe to RSS - Mihail Gorbaçov