middle east monitor

Hartat gjeopolitike do të ndryshojnë. Trump, kristalizim i prirjes "pushtet për hir të pushtetit"

Postuar në 24 Mars, 2020 14:28

Ish-ministri i Jashtëm turk, Ahmet Davutoglu, që prezantohet shpesh si akademik i suksesshëm dhe me ndikim në çështjet e marrëdhënieve ndërkombëtare ka publikuar së fundmi librin e tij të ri me titull: Tërmeti Sistemik dhe beteja për Rendin Botëror: “Populizmi ekskluziv kundër Demokracisë përfshirëse” që trajton tema të aktualitetit ndërkombëtar.

Subscribe to RSS - middle east monitor