michael roth

Manipulimi me artikullin e Michael Roth/Në Gjermani po thonë Jo për Shqipërinë

Postuar në 30 Maj, 2019 13:23

Dje u qarkullua në media një deklaratë e ministrit gjerman për Evropën, Michael Roth, që kritikonte qëndrimin politike dhe vepriemt e dy partive kryesore opozitare në Shqipëri. Ideja është e thjeshtë: legjenda se Gjermania është kritike me qeverinë shqiptare nuk qëndron. Dhe si ilustrim sillet një qëndrim i ministrit Roth. 

Shansi për eksperimentin gjerman

Postuar në 21 Dhjetor, 2016 20:35

Michael Roth, ministri i gjerman i Shtetit për Çështjet e Europës i ka dhënë sot një intervistë të shkurtër Top-Channel. AI është pyetur për “qëndrimin e Gjermanisë në Këshillin e Ministrave të Jashtëm”, aty ku Shqipërisë iu tha “jo” dhe në këtë kuadër Roth e ka ndihmuar qeverinë shqiptare duke ia lënë fajin Austrisë.

Subscribe to RSS - michael roth