melania trump

Pozë alla Casablanca në Biarritz

Postuar në 26 Gusht, 2019 16:58

Liderët përendimorë janë tanimë të aftë të ofrojnë edhe shfaqje alternative përkundrejt zënkave të zakonshme për ekonominë dhe tarifat. Në mbyllje të Samitit të G7-ës në Biarritz të Francës, agjencia European Pressphoto ka publikuar një fotografi ku paraqitet zonja e parë e SHBA, Melania Trump me kryeministrin kanadez, Justin Trudeau, në një moment që ka ngjallur shumë interpretime.

Lisi i Galerisë së Arteve dhe miqtë e Amerikës në Tiranë

Postuar në 27 Dhjetor, 2017 17:37

E mbani mend këtë pemë?

Shpresoj që po. Sepse njeriu duhet të kujtojë edhe pemët, ato që kanë një kuptim dhe kanë një vend në gjeometrinë rutinore të përditmërisë sonë. Duhet t’i kujtojë edhe si emblema të një qyteti që e përthith jetën tonë që ikën pa kuptuar.

Ky është lisi i ndjerë i Galerisë së Arteve.  I dashuri lis mbushi këtë vit 5 vjet nga ekzekutimi me vdekje që iu bë në një natë korriku apo qershori të vitit 2012.

Subscribe to RSS - melania trump