mekatet

"Mëkatet e ish- Kinostudios jo të vogla, kleri mysliman vuajti propagandën"

Postuar në 21 Mars, 2017 10:21

Debatit mbi shfaqjen ose jo të filmave të periudhës së komunizmit i shtohet edhe këndvështrimi i klerikëve, të cilëve regjimi u jepte një rol pezhorativ deri dhe tallës. Nëkryetari i Komunitetit Musliman, Gazmend Aga thotë në një intervistë për Gazeta Shqiptare se religjonet ishin më të goditura nga sistemi i propagandës që materializohej në filmat e Kinostudios.

Subscribe to RSS - mekatet