mediokriteti

Tërheqja gravitacionale e mediokritetit

Postuar në 05 Shtator, 2017 22:10

"Cili president të akordoi titullin nderues “Mjeshtër i madh”?", ishte pyetja që një të njohuri të dekoruar i bëra përpara ca kohësh. Si me një ndjenjë faji në vetvete, me një zë që më shumë shprehte pendim e brengë u përgjigj: “Mos ma kujto të lutem, jemi akoma të ankoruar në ujrat e komunizmit. Më ngjallën kujtimin e shpërndarjes së distinktivave “aksionist i dallur”, që u bënë objekt talljeje në atë kohë”.

“Rilindja, monument mediokriteti që po e shkatërron Shqipërinë”

Postuar në 23 Prill, 2016 13:25

Para punimeve të Asamblesë së Partisë Socialiste, deputeti Ben Blushi, tashmë jashtë kryesisë së saj, bëri këto komente për atë që po ndodh në subjektin politik ku aderon:
“Çfarë është Rilindja? është një lavatriçe e mediokritetit. Rilindistët e kanë çuar shumë mbrapa në 3 vjet Shqipërinë. Unë nuk mund të isha pjesë e kryesisë. Si janë futur njerëzit në PS? Ata që bëjnë tender: tenderin se kush shan më shumë dhe ata që kanë mbushur kutitë. Rilindja është kanabiste.

Turpi dhe shkenca në akademizmin shqiptar

Postuar në 28 Tetor, 2015 16:06

‘Kërkimi dhe edukimi – sfidat drejt së ardhmes’ emërtohej konferenca e organizuar nga Universiteti i Shkodrës në bashkëpunim me Universitetin për Biznes dhe Teknologji (Kosovë) në dt. 23-24 tetor.

Subscribe to RSS - mediokriteti