mediat on line

Për KARAGJOZIN që qeveris Shqipërinë

Postuar në 15 Tetor, 2018 11:47

Autoriteti i Komunkimeve Elektronike dhe Postare publikoi sot listën me 44 portale që duhet të regjistrohen si biznese të rregullta, duke nënvizuar  se duhet të publikojnë brenda 72 orësh NIPT-in përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online.

Subscribe to RSS - mediat on line