masa

Aksioni kundër informalitetit, shpresë, por edhe mosbesim

Postuar në 01 Shtator, 2015 20:57

Ish-ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Malaj është skeptik lidhur me rezultatet që do të prodhojë aksioni i ndërmarrë nga qeveria më luftën kundër informalitetit në ekonomi dhe evazionit fiskal. Në një intervistë për A1 Report Malaj thotë se qeveria ka gjetur mënyrën e gabuar për të rritur të ardhurat e munguara në buxhet.

Pages

Subscribe to RSS - masa