makinat e vjetra

Qeveria italiane ofron kreditim fiskal për nxjerrjen nga qarkullimi të makinave të vjetra deri në Euro 4

Postuar në 19 Shtator, 2019 12:27

Në Itali qeveria e re po mendon të nxisë nxjerrjen nga qarkullimi të makinave të vjetra përmes mekanizmit të kreiditimit fiskal. Në kuadër të ligjit për klimën është parashikuar një bonues 2000 euro për këdo që çon për skrap makinën e vet që shkon deri në modelin Euro 4 dhe kjo normë vlen sidomos për qytete të Italisë të cilat kanë thyer kërkesat për cilësinë e ajrit.

Subscribe to RSS - makinat e vjetra