makina shoferi

Video/Turqi, shoferi u arrestua nga autoritetet

Postuar në 28 Gusht, 2018 23:51

Shoferi i një minibusi që transporton njerëz është arrestuar nga autoritetet turke, pais u filmua duke transportuar një grua të lidhur në pjesën e pasme të makinës. Videoja u realizua nga pasagjeri i një makine tjetër në rajonin Yaylakent në Turqinë Qendrore dhe ka bërë bujë. Një grua e lidhur me rripa qëndron e ulur në prapakolpin e makinës që ecën me shpejtësi të madhe në rrugë. Një pasagjer më shumë por që përbën një shfaqje të papranueshme edhe pse duket se gruaja aty ka qenë dakord për këtë “sport ekstrem”.

Subscribe to RSS - makina shoferi