Madsen

Vdekja e Kim Wall, ekzaminim psiqik për miliarderin danez

Postuar në 06 Shtator, 2017 10:43

Peter Madsen, shpikësi danez dhe pronari i nëndetëses ku u pa për herë të fundit gazetarja suedeze Kim Wall do t'i nënshtrohet një ekzaminimi psiqik pas dëshmive kontradiktore për vdekjen e 30 vjeçares. Nëse shpallet fajtor, miliardëri danez mund të dënohet nga 5 vjet deri në burgim të përjetshëm.  Para shpalljes së vendimit Gjykata ka kërkuar që 46 vjeçari t'i nënshtrohet testeve psikiatrike.

Subscribe to RSS - Madsen