lumi i tiranes

A është e mbrojtur Tirana nga përmbytjet? Një kritikë-akuzë për punimet e financuara nga Bashkia

Postuar në 18 Maj, 2018 19:52

Në një material të përgatitur nga TemaTv mbi sigurinë e argjinaturave në lumen e Tiranës ngrihen dyshime mbi investimet e kryera dhe aftësinë e tyre mbrojtëse. Dyshimet i ngre një ekspert, inxhineri Fitim Ballo, i angazhuar në disa projekte, sipas të cilit punimet e bëra e që kanë shkuar në 15 milionë euro, nuk garantojnë asgjë. Arsye sipas tij është përllogaritja e prurjeve që ka çuar në gabime.

Subscribe to RSS - lumi i tiranes