Lufta e Dyte Boterore

Zbulimi, ushtarët gjermanë drogoheshin me metamfitaminë

Postuar në 14 Shtator, 2015 20:35

Aspektet e fshehura të Luftës së Dytë Botërore janë ende një temë e hulumtimit të dijetarëve dhe historianëve, edhe pse kanë kaluar 70 vjet nga fundi i saj. Shoku që pësoi njerëzimi  ishte aq i madh sa që edhe sot "frymëzon" studiuesit, të cilët janë duke kërkuar detajet më misterioze të asaj kohe të errët për mbarë botën. Sipas hulumtimit më  të fundit të publikuar në një libër, ushtarët e Hitlerit stimuloheshin  me drogën Pervitin, e cila ishte një formë e hershme e metamfetaminës kristaline!

Pages

Subscribe to RSS - Lufta e Dyte Boterore