Luca Gammaitoni

Kundër modelit të Akademisë. A po përgatitet fundi i Universitetit?

Postuar në 17 Tetor, 2020 18:16

 

Një rrugë e rrezikshme. Pyetja mund të ngjajë retorike, por më besoni nuk është. Ia bëj këtë pyetje vetes, teksa eci në galerinë e rektoratit të Universitetit të Peruxhias dhe shoh i shkujdesur mbishkrimet e shkëlqyera etruske inkorporuar në mure. Institutcione si ky në Itali dhe në Europë kanë qenë shtylla të qytetërimit në 700 vitet e fundit, duke formuar klasat drejtuee dhe orientuar politikat e zhvillimit të planetit.

Subscribe to RSS - Luca Gammaitoni