lista e te akuzuarve

Lista e Facebook, një paralele me publikimin e "Raportit konfidencial të OSBE"

Postuar në 13 Korrik, 2017 08:37

Kryeministri Edi Rama reagoi dje në mbrëmje rreth qëndrimeve të shprehura gjatë ditës për publikimin prej tij të listës së 100 personave të administratës dhe sistemit të drejtësisë për të cilët ka patur ankesa oniline. Ndër të tjera Kryeministri thotë:

Po jap një sqarim për kë ka veshë të dëgjojë:

100 të përgojuar në Facebook e Kryeministrit që vjedh modelin e Qytetarit Dixhital

Postuar në 12 Korrik, 2017 17:34

Kryeministri Edi Rama poston sot në selinë virtuale të qeverisë shqiptare – në Facebook – një listë me 100 emra nëpunësish dhe pjesëtarësh të sistemit të drejtësisë, të cilët akuzohen nga komentuesit online se kanë shkelur ligjin ose kanë marrë rryshfet. Eksperienca negative – kështu i klasifikon Rama këta persona që sot shohin emrin t’u shfaqet në një faqe vetëm pse dikush ka shkruar një koment.

Subscribe to RSS - lista e te akuzuarve