linda rama

Zengjinët flasin për vegjëlinë

Postuar në 28 Shkurt, 2020 22:58

Kongresi zgjedhor i Partisë Socialiste është prezantuar në mediat pranë pushtetit ashtu si e përditshmja politike e këtij vendi: argalisjet gjithë kripë të kryeministrit që sillet si usta i kategorisë së shtatë në gallatë, me paraqitjen prej nëne të dhembsur të bashkëshortes së tij e deri te vënia e theksit te roli i gruas. 

Emancipimi është deviza e këtij kongresi. 

Shtëpinë e ka bërë gruaja!!! A do ta kalonte dot vettingun Edi Rama?

Postuar në 07 Janar, 2019 15:29

Përfaqësuesja e Partisë Demokratike, Ina Zupa. Ka deklaruar sot se shtëpia e Surrelit ku banon kryeministri Edi Rama kushton rreth 400 milionë lekë të vjetra. Ndryshe nga sa ka deklaruar Rama, sipas të cilit ai shtëpinë e ka bërë me ca lekë për të cilat nuk ndonjë shpjegim përfundimtar, Zhupa i referohet deklaratës së pasurisë së bashkëshortes së Ramës, Linda Rama.

Edi Rama e nisi karrierën me 10 milionë lekë dhe sot, vetëm vlera e shtëpisë superluksoze në Surrel është deklaruar 400 milionë lekë.

Gazeta "Dita": Një nga ministret e reja pi kafe me Linda Ramën, tjetra i ka zgjedhur perdet

Postuar në 29 Dhjetor, 2018 02:29

Gazeta “Dita” ka gjetur disa arsye të ndryshme, “jo politike” të cilat mund të qëndrojnë pas përzgjedhjes së ministrave të rinj që hynë në qeverinë e Edi Ramës. Në një editorial të vetin, gazeta në fjalë shkruan se pas emrave qëndron njohja private e kryeministrit dhe asgjë më shumë. Ja disa sugjerime të gazetës për çelësin e suksesit të ministrave:

Lajmet jo vetëm lexohen, por edhe përjetohen

Postuar në 19 Dhjetor, 2015 14:40

Mbrëmë familja kryeministrore ka shtruar një darkë për gazetaret femra, një ndarje gjinore kjo e zgjuar për të nikoqirisur opinionin. Idea është e thjeshtë dhe gati humanitare: edhe në fushën e gazetarisë, femrat mund të sjellin ndryshimin për mirë. Dhe siç raportohet, znj. Linda Rama ka folur, si femra femrës ndoshta, për problemin që po përfaqëson media, blogjet dhe gazetarët për humorin e përgjithshëm të shoqërisë. Sesi fjala që përhapet prej tyre ndikon të gjithë, e sigurisht, edhe kryeministrin tonë të dashur e sensibël.

Subscribe to RSS - linda rama