ligji kunder shpifjes

Presidenti kthen ligjin kundër shpifjes(arsyetimi)

Postuar në 12 Janar, 2020 11:26

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim ligjin kundër shpifjes. Përmes një arsyetimi të gjatë Presidneti sugjeron kthimin e ligjit për konsultim publik duke adresuar shkeljet e tij. Më poshtë arsyetimi i Presidentit:

***

Kuvendi i Shqipërisë, në seancën plenare të datës 18 dhjetor 2019, ka miratuar ligjin nr. 91/2019 “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 97/2013 “Për mediat audiovizive në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar”.

Kreu i ri i OSBE-së, Edi Rama: Ofrojmë asistencë për interpretimin e ligjit kundër shpifjes në Shqipëri

Postuar në 08 Janar, 2020 17:18

Gazetarët shqiptarë që kanë shqetësime për ligjin e ri kundër shpifjes, duhet të jenë të qetë. Kryeministri Edi Rama në cilësinë e kreut të qeverisë ka siguruar se mund të ofrojë të gjithë asistencën e nevojshme për të interpretuar ligjin e ri dhe sidomos lexuar atë.  Zoti Rama ftoi gazetarët të lexojnë ligjin sepse sipas tij ata nuk e kanë lexuar.

Më poshtë video e bisedës me gazetarë nga Tirana:

Subscribe to RSS - ligji kunder shpifjes