leja e lindjes

Pas shkurtimeve me lejen e lindjes, hiqet edhe kopshti falas për nënat e reja

Postuar në 12 Qershor, 2018 16:31

Ndryshon harta e familjeve potenciale që përfitojnë nga shërbimi falas për fëmijët e tyre në çerdhe dhe në kopshte. Vendimi i ri i Këshillit Bashkiak në Tiranë i datës 23 mars 2018 përjashton nga skema e përfitimit fëmijët e vajzave-nëna, të cilat, sipas vendimit të mëparshëm të 2015-ës përfitonin shërbim falas vetëm falë statusit të tyre në regjistrat e Gjendjes Civile.

Subscribe to RSS - leja e lindjes