lalez

Idioti i politikës

Postuar në 02 Gusht, 2020 19:05

Prej gati një viti tashmë, media të caktuara pranë qeverisë kanë ndryshuar teknikën e raportimit për opozitën jashtëparlamentare. Duke mos u përqendruar te mesazhi politik, por tek ai personal, shpesh i ekzagjeruar dhe brenda kontekstit të anekdodës, ky raportim ka mëtuar të nxjerrë një anë prej karagjozi të përfaqësuesve të opozitës. P.sh nëse Monika Kryemadhi thotë se Edi Rama “do dru mor vlla”, një lexim është se ajo po flet për një elektorat të caktuar, por një lexim tjetër është se kemi të bëjmë me një grua në politikë që ankohet siç bëjnë zakonisht gratë.

Çfarë u humb me ikjen e "Omnix Albania"? Dhe pse qeveria bëri Pilatin?(foto)

Postuar në 20 Shtator, 2016 19:13

Bizsnesmenë të ndryshëm shqiptarë po ndërtojnë lloj - lloj gjërash në toka të grabitura , por një projekt serioz që u paraqit nga Omnix Albania, duket se u "zu me dru", si për ta bindur libanezin Fadi Matri për mikpritjen shqiptare. Nëse i hedh një sy projektit të propozuar prej tij, ai duket shumë serioz dhe me gjasë ky është edhe shkaku pse qeveria luajti Pilatin.

Grupi Omnix Albania tërhiqet nga Shqipëria. Si mund të vijnë investitorë në një vend ku rrihesh në mes të rrugës?

Postuar në 20 Shtator, 2016 14:54

Sulmi ndaj biznesmenit libanez Fadi Mitri ka sjellë pasoja jo të vogla. Grupi Omnix Albania ka deklaruar tërheqjen nga të gjitha investimet në vendin tonë, duke hequr dorë edhe nga resorti 450 milionë dollarë që ishtë parashikuar për t’u realizuar në Gjirin e Lalëzit.

Subscribe to RSS - lalez