Kurani

Kryeministrit nuk i mjafton Ligji: Shpifësit janë Qafirë!!!

Postuar në 28 Dhjetor, 2019 12:46

Kush beson nuk shpif, nuk mallkon dhe nuk flet shëmtuar apo si të ishte budalla”, citoi Rama fjalët e Profetit Muhamet (paqja mbi të)

 

Suret e Kuranit dhe Masakrat e ISIS

Postuar në 01 Dhjetor, 2015 14:00

Por ata që besojnë, pasuesit e Moisiut, pasuesit e Krishtit, Sabejtë, ata që besojnë në Zotin dhe në Ditën e Fundit dhe bëjnë të mira, do të kenë shpërblimin e tyre pranë Perëndisë dhe nuk duhet të ndruhen për asgjë e nuk do të kenë asnjë arsye për t’u trishtuar.”- KURANI Surja II Vargu 62

Supozimet mbi fetë i shërbejnë intolerancës

Postuar në 07 Tetor, 2015 13:26

Një artikull i kohëve të fundit nga Mustafa Nano (Gazeta “Shqip”) merr shkas nga disa deklarime të natyrës fetare të kryeministrit Rama gjatë vizitës së tij të fundit në New York, ku Rama, në promovimin e një modeli bashkëjetese fetare ka rrëfyer se vetë ai është katolik, e shoqja myslimane, dy fëmijë ortodoksë dhe fëmija i fundit do lihet të zgjedhë në moshë madhore. Z. Nano vë në dyshim në artikull vërtetësinë, apo qoftë mundësinë të një realiteti të tillë.

Subscribe to RSS - Kurani