Kumbaros

Teatri i Komedisë dhe komedia me emërimin e Kiço Londos si drejtor i preferuar i Partisë Socialiste

Postuar në 01 Dhjetor, 2015 10:03

Që institucionet e “prodhimit” të artit janë kthyer në  mejhane qokash për pushtetet e radhës kjo dihet botërisht dhe iluzionet se ndryshimi politik që ndodhi në 2013 do sillte një filozofi të re në drejtimin e artit kombëtar janë fatalitete që ndoshta vetëm në Shqipëri mund të tolerohen.

Subscribe to RSS - Kumbaros