kujdesi social

Nisma/Dekriminalizimi të përfshijë edhe mësuesit, edukatorët, psikologët dhe punonjësit socialë

Postuar në 16 Tetor, 2016 18:37

Tri deputete gra të parlamentit shqiptar kanë propozuar amendime shtesë në ligjin e dekriminalizmit, që zyrtarisht njihet si ligji për “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

Deputetet Majlinda Bregu, Albana Vokshi dhe Mesila Doda propozojnë që ky ligj t’i shtrijë efektet edhe mbi mësuesit, edukatorët, psikologët e punonjësit socialë në institucionet arsimore apo të kujdesit shoqëror.

Subscribe to RSS - kujdesi social