kufinjte

Poshtë dinjitetit të shqiptarëve të Lidhjes Komuniste të Jugosllavisë

Postuar në 17 Shtator, 2018 01:40

Kam pas lexuar diku, mbase ishte përrallë e cila thoshte se një mbreti i kishin dal brirët dhe kush e shihte mbretin me brirë e përhapte lajmin, lajmësi vritej. Njëri që e kishte parë mbretin me brirë, hyri ne një kallamishte dhe thirri disa herë: “Çka s’ke n’di e çka s’ke parë, mbreti ynë brirë ka”! Kur nga kallami bënë fyell, fyelli thoshte të njëjtën gjë. Dhe kështu lajmi mori dhen. Ajo edhe mund të ketë qenë përrallë,ndërsa kjo që do të lexoni në vazhdim nuk është përrallë, është e vërtetë.

Subscribe to RSS - kufinjte