kriza kushtetuese

Europa po përgatitet për skenarin: Trump nuk njeh rezultatin e zgjedhjeve dhe nuk largohet nga Shtëpia e Bardhë

Postuar në 16 Tetor, 2020 23:00

Revista gjermane “Spiegel” raporton së fundmi për ato që i cilëson si “përgatitje për skenarin më të keq” të zgjedhjeve presidenciale në SHBA. Dhe ky skenar më i keq është mosnjohja e rezultatit nga presidenti aktual Donald Trump, çka ka vënë në lëvizje autoritetet europiane që do të duhet të kenë një qëndrim mbi atë që mund të ndodhë.

Ivanov: "Platforma e Tiranës ktheu krizën politike në krizë kushtetuese në Maqedoni"

Postuar në 26 Dhjetor, 2017 15:50

Presidenti i Maqedonisë George Ivanov, ka mbajtur sot fjalën vjetore në Parlament, përmes së cilës ka evidentuar problematika të ndryshme mes të cilave edhe ajo më kryesorja, kriza kushtetuese paszgjedhore.

Ivanov ka qenë i drejtpërdrejtë kur ka cilësuar se Platforma e Tiranës provokoi krizën në Maqedoni, duke mos hequr asgjë nga ato që janë thënë dhe deklaruar më herët nga përfaqësues të pushtetit të kaluar në vendin fqinj.

Subscribe to RSS - kriza kushtetuese