kozmodromi

Në Elbasan/Qazim Sejdini nis punën për kozmodromin "Rilindja". Do të dërgojë në hapësirë pordhët e Edi Ramës

Postuar në 08 Shkurt, 2019 01:39

Zbulohet projekti i parë që do të vihet në jetë nga Korporata e Investimeve e cila do të ketë kompetenca të vërteta për negociim dhe shpronësim pronash publike.

Ai është propozuar nga kryebashkiaku Qazim Sejdini dhe parashikon ndërtimin e një kozmodromi në mjediset e ish-Metalurgjikut. Kozmodromi “Rilindja” është një projekt ambicioz që mendohet se do të vihet në zbatim potencialisht nga dy biznesmenë: Shefqet Kastrati dhe Ramë Geci në garë të egër mes njëri-tjetrit.

Subscribe to RSS - kozmodromi