korrigjimi

E ndjekin hallet e shifrave dhe borxhit

Postuar në 29 Janar, 2019 20:47

Beni iku ashtu siç nuk donte në fakt. Me dyshime të mëdha pas vetes dhe me për më tepër me besimin e thyer te kryeministri. Si të mos mjaftonte kjo, në diskutim po vihen edhe shifrat që ish-ministri i Financave la në tabelat e qeverisë. Ahmetaj përgenjeshtrohet nga FMN sa i takon nivelit të borxhit publik. 

Korrigjimi i kufijve është diskutuar edhe me Serbinë

Postuar në 10 Gusht, 2018 01:13

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka sintonizuar qëndrimet publike për Kosovën në koherencë me homologun e tij, Hashim Thaçi. 

Jam në favor – dhe kjo është politika ime – të korrigjimit kufitar me shqiptarët

Subscribe to RSS - korrigjimi