konsiderata

Konsideratat pozitive të Tajanit për Duçen ngjallin reagime

Postuar në 14 Mars, 2019 19:29

Reagime të shumta ka provokuar një intervistë e kreut të Parlamentit Europian, Antonio Tajani në të cilën thotë se Benito Musolini "ka bërë disa gjëra pozitive" në kohën e regjimit fashist.

"Para se t’i deklaronte luftë gjithë botës, duke imituar Hitlerin, përpara se të miratonte ligjet raciste, para rastit tragjik Mateoti (deputetit socialist që u vra nga fashistët), ai bëri disa gjëra pozitive, për infrastrukturën e vendin tonë"-dekalroi Tajani në intervistën e tij me Radio24.

Disa konsiderata për Presidentin dhe nga Presidenti

Postuar në 28 Prill, 2017 10:29

Konsiderata për buxhetin dhe teatrin e parlamentit

Postuar në 05 Dhjetor, 2015 11:07

ish-zv/ministri i Mbrojtjes, Dritan Hila ka komentuar debatin në parlament për projektbuxhetin dhe mbrojtjes apo kundërshtimit që iu bë në parlament draftit nga të dyja palët.

"Asistenca do vazhdoje te jete sa ishte, Pensionet do vazhdojne te jene po ato. Rrogat, sa kane qene do te jene. Taksat do vazhdojne te mblidhen qe te paguajme konçensionet.

Konçensionet qe u dhane do te vazhdojne te jene dhe 70 te tjera jane gati te jepen. Do te vazhdojme te hame krundet e Serbise ne vend te miellit. Do vazhdojme ta blejme energjine nepermjet serbit.

Subscribe to RSS - konsiderata