Komiteti Shqiptar i Helsninkit

Komiteti i ca shqiptarëve

Postuar në 03 Shkurt, 2017 15:10

Në debatin mes kryeprokurorit Adriatik Lllalla dhe ambasadorit amerikan në Tiranë është përfshirë së fundmi edhe Komiteti Shqiptar i Helsnikit përmes një deklarate ku dënon gjuhën e përdorur nga kreu i organit të akuzës duke shtuar se "ky komunikim nuk është as i përshtatshëm dhe as i shëndetshëm për zbatimin e reformave në vendin tonë”. 

Subscribe to RSS - Komiteti Shqiptar i Helsninkit