kinema 17 nentori

Foto/Nga Tirana e kinemave te Tirana moderne e beton-kullave

Postuar në 03 Korrik, 2018 20:00

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka shpërndarë fotomontazhin e mëposhtëm që tregon se çfarë pasojash kanë ndërhyrjet si kjo në Teatrin Kombëtar. Që mund të mos jetë monument kulture si Kinemaja në foto, por e kujton dhe e riprodhon më mirë Tiranën historike. Vetëm nëse ne të gjithë ndoshta jetojmë në një realitet që nuk po dimë të shquajmë vlerat e kësaj ndërtese që ka zëvendësuar Kinemanë, vlera të cilat mund të rroken nga pamja vetëm për nga shifrat me gjashtë zero. 

Subscribe to RSS - kinema 17 nentori